» Om raaco » Om raaco 
Om raaco
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 

Om raaco


 

raaco har siden 1956 udviklet og fremstillet innovative, overskuelige og pladsbesparende opbevaringssystemer til både industrien og professionelle håndværkere verden over.

 

raacos systemer er skabt til orden. Med det solide sortiment i praktiske løsninger kan selv store mængder småting, værktøj og tilbehør organiseres og opbevares overskueligt. Det gør det daglige arbejde langt nemmere, og samtidig spares der både tid, plads og penge.

 

Gennem tiden har raaco modtaget adskillige internationale priser for fremragende industrielt design. Det forpligter. Derfor stiller vi skrappe krav til såvel systemernes evne til at fungere i praksis som til deres holdbarhed.

 

Vi er desuden meget bevidste om at sikre en miljørigtig udvikling og drift af virksomheden. Det betyder blandt andet, at vi er opmærksomme på at belaste medarbejdere og miljø mindst muligt. I praksis fokuserer vi på at etablere et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø og skabe robuste, miljøvenlige løsninger med lang holdbarhed – til gavn for både den enkelte bruger og miljøet.

 

Klik ind på raacos produktprogram, og oplev en verden fuld af muligheder, når det handler om at holde orden og få styr på tingene.